Så går det till

Vi jobbar alltid för att hela processen ska kännas trygg och enkel för dig under hela renoveringen, från första mötet hela vägen till överlämning av dokumentation. Oavsett om det handlar om hela avloppssystemet eller ett tomtavlopp står kvalitet alltid i centrum, både i vårt dagliga arbete och på pappret. Till dina nya rör medföljer alltid alla nödvändiga kvalitetsdokument och garantibevis för att försäkra dig om att all information finns nära till hands när renoveringen är klar.

Ta reda på rörens skick - Boka en rörinspektion

För att ta reda på avloppsrörens skick är det enklast att boka en rörinspektion, det kostar ingenting och vi svarar på eventuella frågor kring avlopp, relining och annat som rör din fastighet, vi har bred kunskap som vi gärna delar med oss av.

Vi har en viktig regel, alltid besiktning och projektering före offert

Genom att besikta avloppsrören under en rörinspektion kan vi undersöka fastighetens förutsättningar, visa alternativ, svara på dina frågor, lyssna på dina önskemål och skapa en tydlig, skräddarsydd offert förankrad i verkligheten, vi lämnar dessutom alltid fast pris. Kostnadsfri rörinspektion bokas enklast via hemsidan eller på telefon. Rörens skick och arbetets omfattning fastställs under besiktningen som vanligtvis tar ca 1-2 timmar. När vi kommit överens om en lösning som passar dig bokar vi en tid för installation.

En trygg och säker installation

När våra installatörer anländer till din fastighet är de väl förberedda, samtliga uppfyller våra högt ställda krav på kunskap, säkerhetsmedvetenhet och hantverksskicklighet. För din trygghet dokumenterar vi alla viktiga steg i genomförandet och vi sätter en ära i att följa alla de lagar och krav som ställs på vår verksamhet. En trygg säker installation när du ska relina dina avloppsrör med högsta kvalitet, genomförd under säkra förhållanden är vårt löfte till dig.

Om Gamla Rör