Om oss

Efter många års erfarenhet av relining har vi idag handplockat de absolut bästa i branschen och kan därför erbjuda den säkraste tjänsten och produkten. Vi är helt specialiserade på relining utav villafastigheter och arbetar metodiskt och strukturerat för att tillvarata kundens bästa, hela vägen från första bemötande till överlämning av entreprenaden.

Vårt tveklöst viktigaste mål är att alltid leverera den i särklass bästa servicen och tjänsten på marknaden och med en tydlig arbetsgång säkerställer vi att tidsramarna hålls och att du blir nöjd med din installation.
Som kund ska du alltid ha högt ställda krav på anlitad entreprenör, se till så att alla hantverkare är behöriga och att besiktningar och kvalitetsintyg lämnas över efter avslutat arbete. Våra installatörer är handplockade pga sin spetskometens inom relining och för att säkerställa att alla projekt blir klara i tid, enligt offert och med högsta kvalitet, använder vi oss aldrig av underentreprenörer. Vi tar ansvar hela vägen för din trygghet samtidigt som vi levererar installationer efter dina exakta önskemål och vår arbetsmodell är tydlig och präglas av kvalitet och trygghet, en modell vi aldrig tummar på!

Kontakta Oss